>heyy . im ayen . is not to nice but nice to your reading . im really need you help to CLICK FOLLOW button . thanks :)

bidadari ayen :)

Monday, September 26, 2011

the end :')

menanges lagi aku :') ayen ayen
mane kau ? kau cakap nak text aku , kau tipoo aku . aku tunggu text dari kau :(
bile fone aku berbunyi berlari
aku pergi tengok .aku sangke kan itoh kau . rupe nye bukan :'( hancur harapan aku
kenape kau ta text aku .adekah 
kau busy sampai txt aku pon tak bole . yaa . aku kena paham kau :'( aku try 
but sampai bile . BILE YOU ?
adekah ini semua dah berakhir . ade kah kebahagian aku dah musnah ?
PLEASE ! aku ta nakkk :'(


aku pandang jer luar ,aku tngu kau
 datang tengok aku . tapi kau tde datang ponnn :'( sedihh aku :'( bile moto lalu jer
aku dah tersenyum dah . amin amin
ade moto lalu . cube kau pergi tengok mestii pakwe aku sampai . cepat lah 
pergi tengok , aku tak larat nan bagon
hmm . then bile amin toleh jer kan muka aku , dye kate MANE ADE 
kau nii kenape ayen ?
sorry aminn :'( maybe aku terlampau rinduu dekat dye . sampai aku terbayang kan
dye . i need him in my life :'(

luahan hati :')

macam macam dah jadi dekat aku kan ?
dloh psal PEREMPUAN and now pasal perempuan lagii ? kenape perlu aku ?
kenape nii kena jadi kat aku ? kenape 
tak orang lainn ? you, you tak kesian dekat i kerr ? kenape lha you buat i mcm nh?
hmm , semlam aku call kau menanges
aku time call kau kan :( aku tak tahu dah . aku tak tahan gile so aku bole nanges 
sendri , aku ta nak menanges depan kau
seriously aku ta nak ! tapiii aku tak bole tahan semalam . aku ta nak kau cakap aku ni 
meraih simpati dekat kau :'( bukan itoh 
maksud aku . aku sayang kau wea . hmmm :'( ape ah mcm nii pula jadi kat aku :'(
time aku demam pulak toh :'( 
kau tahu walaupun pon kau just nak game PEREMPUAN toh kau tetap curang
dengan aku wea kau TETAP CURANG :'(
hmmm , aku tak tahu ape ptut aku buat sekarang , aku tak tahu :'(
bile lah bende mcm nii nak abes ?
bile wea bile ! aku tak sangop dah nak mcm nii terus .aku dah tak larat wea :'(
kesian lha dekat aku sikit , TOLONG !
hmmm , ape pon jadi kau tetap dalam hati aku :'(
hanye kau !

Tuesday, September 20, 2011

PINDAH ?

bie bie ? where are you ?
seriously i can't lied my self . ily :P heee :) you i suka sgt perangai u minggu lepas
i nak u cm toh lg bole ?
bole kan ? kalau tak bole tak pe lah . malas nak pakse u lagii :P) nt bergdoh :)
bie you nak PINDAH?
PLEASE jangan . nanti kalau u pindah i mcm mne ? nak bia kan i ?
pujok lah mak you :(
nanti u jauh mcm mne i nak jumpe u ? mcm mne nak contact lagi ?
kalau i dah tak pkai fone lagi 
mamcam mana ? mesti kitey PUTUS mcm toh jeh kan ? hmmm
i ta nak PUTUS mcm toh ,
i nak putus cara baek baek , bkn dgn cara maen tgl mcm toh jerrr :
u paham kan maksud i :)

Friday, August 26, 2011

Bila tiba saat raya :)

niee lha kan raya ?
bile rayaa time too lha bahagia , kalau yg nak mati toh segar bugar lha balek .mueheehueh :) kan ?
tahunn nii raya bole lha kan ?
but yg tak bestt toh , tak pegii buat rambutt . si gemok ckap jangan nak menagade nak ptong rambut
biar lah dye nak panjang !
heyy . gemok okay okay akuu dengar ckap kau toh . FINE !
now let me tell you what i buy for RAYA 
T-shirt 5 helai .
kemeja T 2 helai
 jeans 2 helai
sandle sepasang
handbag 
*hha :) yg handbag toh FREE my aunty bagii :) masehh aunty :)
toh jeh beli :)
oppps ! satu tinggal baju kurung .sehelai sahaja :) haha 
cukop lha nak lebih2
sekeh kau kungg dah ade bersyukur lha sikett
okay okay saya rehda :)
i want new HAIR takpe takpe . tahun depan aku buat . TUNGGU !
selamat harii raya semua 
 i love you . muah muah muah :)

hati hati bie :)

bie , harii nie bie nak pgii ride eyh ?
bie hati hati kayy :) bie janji ape tamau nakal nakal kann kann ?
terperanjat jugak bie minta izin nak pgii
 ride selaluu nye keluar mcm toh jeh , bkn nye retii nak bagii tahu kan ?
nanti kalau saya marah bie cakap
bie LELAKI okay fine suke hati lah bie oii . malas nak ckap lagii :)
awak toh dah DEWASA awak pandaii
pikir sendrii kan ? just nak pesan jage drii awak toh elok elok :)
bie ? sorry tak reply text
kitey malas lah nak reply :) haha . jangan marah :) sat g reply:)
bie selalu buat mcm toh :)
then now saya BALAS hahaha :) padan muke kau :) ngek ngok :)
kau balek cepatt ,
kalau lambat aku cepuk cepuk kau karangg . PAHAM !

Thursday, August 25, 2011

saya sayangg awak sangat sangat

awak saya dah banyak sgt sabar dengan awak nh :)
awak awak saya sedih sangat bile dapat tahu awak rapat dengan perempuan toh awak tahuu tak saya sayang awak ? kenapa awak tak bole nak pikir semua toh ?
ape yg awak dpat dengan perempuan toh ? awak tahu tak dye nak ade bf .yelaa kan :) awak tak nampak semua toh asyik pikir semua toh :) kenape awak ta ret beza mane
 intan mane permata kenap lha awak nh pandaii sgt sgt ? awak pikir lha sikett :) saya sayangg awak tahuuu :)
saya sanggup buat bodoh ape orangg kata demi awakk :)
saya tak sangup nak kehilangan awak toh . tapii awak toh . haish . bile time sayaa minta BREAK (!)
asal awak tak setuju ? kenapa kenapa ?apee ?
kenape ? apee awak nak sebenannye nh :) tell me now . i need your answer :) ily :)
ito ucapan awak sebelum tidurr kan :) tapii . 
are you really love me ? awak awak . cakap lhaa betul keh awak sayang saya .cakap lha awak cakap :)
then dah bape harii kitey dah okay kan awak :)
saya really hope perempuan toh MATI cepadd :) aminn -_- saya benci you girls :) PEGANTAL :(
awak awak ? saya rasa sayangg saya dah kurang ? 
kenape kenape ? saya jadii mcm nh . kenapa ? TUHAN jgn bagii saya benci diaa :) dye IDOLA 
saya . im really need himm :) *******
sekarang saya dah tak text awak lagii kan ? malam toh awak marah saya . kenape saya tak text awak
awak tahu tak kenape ? sebab saya tanak
awak marah kan saya lagii :) i want to make myself HAPPY . i nak kebahagian <3 bole awak bagii ?
awak selalu CERITA ramaii perempuan dekat sana . 
look at you :) you ! saya jelous taukk . please jangan cerita lagii . lagii bagus saya tak tahu kutt :D
jangan bagii tahu sayaa lagii bole ?
saya sayang awak sgt selagii saya bole pertahankan hubungan kita i try . i tanak mcm org laen couple kejapp clash . i ta nak mcm toh :D if kitaa clash pon
i nak cara baek baek <3

Tuesday, August 23, 2011

jangan kacau aku :D

jangan kacau aku bole tak perempuan selama nh ,
aku happy jeh selepas kau muncul lansung kucar kacir . saya ade kacau bf awak keh ? tak kann . saya ckap baek baek . bole awak tolong pergi . TOLONG !
saya malas nak carii gdoh dengan awak nh sebub saya tahu awak toh tak MATANG lagii :) YEAH :D memang tak boleh nak slah kan kau sorang jugak ,
 but kalau kau tak layan tak jadii . saya tahu awak toh tak berapa lawa so jangan lha bagii saya kutuk awak toh :D eyh eyh . paham sikett . saya jumpa awak depan depan .
err awak toh SELEKEH :) take the NOTE ! awak awak . jangan lha nak jadii PLAYER sangat . tak lawa buat care tak lawa . saya nh bukan nak kutuk sangat kan :D
but awak toh yg BIADAP :D saya tak kacau awak sudah lha kann :)
dalam fb kemain lagii tak puas atii . abiss arii toh selisih asal tak pukoll saya ?
 takot keh awak oii :) saya malas dengan awak nh . awak pikir awak anak cikgu . awak BAGUS KEH ? one more thing kenapa awak tak cukup sorangg eyh ? awak nh miang eyh <3 OMG !! perempuan berambus kau . aku dah meluat dengan kau . jangan kau muncul2 lagii . say good boii UNUSELESS :D

Friday, August 12, 2011

saya ada kacau awak ?



                                                                              heyy ,  
awak saya ada tak kacau bf awak ? 
kenape awak nak kacau bf saya ? saya tak cary psal dengan awak .
 jangan cary pasal dengan saya .
 heyyy ! jgn lha nak mengatal sgt kan . kau dah ade bf toh dah ah .
 gedik ah kau perempuan . tak cukup sorang keh kau .
 menyampah pulak aku dengan kau . mentang2 hotstuff . err .
 HOT lha sgt kan ? eyuuu :) im warning you . sedar dri you siket kan .
 malas lha nak BERGADOH dengan orang mcm kau .
 err . tde faedah lhaa kan :) yangg gemok nh pula .
 bile tanye nape layan . "alsan dye " nty dye orang kate i sombong lhaa BULAT .
 err . gemok u mmg nak kena lhaa 
. u siap lha nty . jangan nak tanye siap pgy mane pulak errr . !  ngek :0

Sunday, July 10, 2011

sabar selagi boleh :)

heyy ! ayen ayen . ape lha mcm nh kau kan . :) best tak hidup kena tgl sorang sorang . ! ckap lha ckap . best keh tak . hha :( alaa kau toh sabar jeh lh kan . kau na marah pung ta dpat ape . ,sabar pham tak . mcm nh lha kalau dah ade bf . terima lha kenyataan . kau jugak yg gatal na berboyfren . sekarang . ha amek kau . best tak ade bf nh . ckap cepad ! ary toh heboh skung lantak kau ! malas na pkr sebenarnye tapy kena pkr jugak lhaa ken ? nh life kau ? abes kau na biar jeh life kan tungang terbalek . thinking :) better make sure you always happy ! don't give weyh . ak tahu ak bolehh :) kau sayang dye kan . kau tpya na KOLOT sgt ! pkr bukan bukan . dye SETIA . pham dye SETIA . dga lha jgn degil . dye dah setia uh setia lh . byk cerita lha kau nh .
make sure :
*always think positive
*always keep it onn my heart :)
*always love him :)
*always in a relationship .
do it ayen . make sure its complte :) <3

Thursday, June 30, 2011

siapa kah dia ? *FARIZUAN

heyy heyy (!) i cury cury cerita pasal u jeh nh . *jgn marah yaa :D
u ? pic punn i cury jugak lhaa . oppps (!) sorry . grr . hha , u baru kann dalam hidop i .
 tapy i da sayang u dah ? 
ha mcm mne toh ? abes lhaa u i da sayangg u . <3 i ta bole lhaa tgk u text2
 dengan perempuan laen .
 rase cemburu *jelous . huh (!) mcm mne lhaa toh kan ? pelik lhaa i . u ?
 u sayangg i tak ? *gedik kejap <3 
u tingiue yaa , bagy flower dgn chocolate dekad i . i suku sgt sgt <3 sorryy sebub 
i duet u habis bely hadiah <3
 u tngu besday u i bagy hadiah okay (!) u kenape u na kenal dengan i ? u jjur tak dengan i .
 grrr *takod kene **** . u ? u ?
 kalau i na CINTA kan u bole ? (: hha . i sayangg u lhaa friend <3 *FARIZUAN

Monday, June 27, 2011

menunggu beberape jam sebelum "besday"

heyy heyyy (!) ayen kau da na cukup umo utk 16 taon lhaa , huh ! ta tentu arah da nh aku rase , da terberak2 da ak nh , yg kau excited sgt nh kenape . kau cool sudah lhaa ken . poyo lhaa kau . hha . lagy bape jam jeh ak na tngu bape ramay wish ak nh , ! jgn tde sudah lhaa . kecewa tak sudah lhaa aku kan ? ape ak dpat nh . mmg ta kan dpat ape lah ken , hha . mengharap lebih jeh kau ayen ! tungu tungu tungu ! <3

Saturday, May 21, 2011

be honest


igt lagyy first time kenal dye . wow ! BEST NYEE . MCM DUNIE NH . fair sgt sgt . then sebulan dua bulan dan seterus nyaa terus bahagie tanpa masala selepas 8 bulan ape jadyy . dye teruss berubahh . ape dye nak sebenanye dekad aku ? yelaa aku tahu aku ta secantek sesape punn ken ken ? tapy ade keh akuu mintak na jady buruk mcm nh . akuu ta mintak . siked punn tak mintaa . tahuu lhaa kauu sempurna ken ? tahuu lhaa kauu da ade orang laen dan akuu kau buang aku cm tuh jehh . weaa ? aku ade perasaan lhaa . tahu lhaa awek kauu cantek tapy ikhlas keh dye sayangg kauu ? betul keh dye setia . betul keh dye nak kau ? penah tak kauu fikir sume tuh . aku ta sanggup lhaa na tgk kauu kne TIPO ! tapyy kauu siked punn tpna na pkr mcm mane aku risau kauu kenn ? SERIESLY AKU BATAK KAU ! honest lhaa ken ? akuu ta maluu . buad ape aku na maluu kalau akuu da sayangg kauu ?tapyyy .
kauu bilee susa jehh baru na cary akuu kann ? bilee senang kauu hilang teruss . terus dann teruss . ape nh ? kau penah pkr tak . kenape akuu ta bolehh na biar kann kau pgy ta pena ken ? kauu pkir dry kauu jehh . akuu tak kesa lhaa kalau kauu ta nak akuu sumpah tak kesa . tapy kenape kauu na wujud balek dalamm hidup akuu . ary toh aku da lupe kann kauu dah . tapy kenape kauu na dtg balek .ape kau nak . kau ta bole keh na tgk aku bahagie .ta bole keh ? slah keh aku na bahagie . kau kenn da ade orangg yangg kau sayangg . tapy same keh sayangg dye mcm akuu sayangg kauu , boleh kehh dye setia mcm akuu setia at kauu ? wake up wea . ! tolongg lhaa pkr mane mutiara mane sampahh . pena kehh ak saked kann aty kauu tapy kauu ? kenape kauu ta bole siked punn na hargai akuu ? :'(

Sunday, May 15, 2011

kecewa :(

arghh ! heyy perempuann kalau dahh tahuu dye ushaa kauu . mahuu ungkit dekadd akuu kenape ?na bagyy akuu jelous . na bgy akuu gdo nan dye . what whatt ! ee bodohh nyee . kauu manusia keh binatang nhh SETAN . kalau dye usha kauu sekalyy punn mungkin dye tgk kauu mcm BOHSIA kutt . sumpah takk herann . see your face lhaa IDIOT ! fuk fuk fuk . mcm akuu herann . cehh . mangg akuu herann punn . ta benci dye na syangg dyee . ee ! gedikk nyee kauu , mcm haram . muke cm taik akuu jehh . adee haty na jady saingan akuu . sumpah ta tergugat <3

Friday, May 6, 2011

guesss what ?

.
ayen nh na ape lg at dye uhh . na kate ayen ta phamm dye . ayen na cube phamm dye . ape lgy yg buadd kiteyy orangg bergdo jehh ary2 nh . adess . ta phamm lhaa ayen . <3 dye da laenn da skungg . seriess . ta phamm dah perangai dye / huh . jangan jangan dye adee orangg laen kudd . please jangann . if ade napee dye ta bole na honest .ape lagyy . ayen da ckapp da same dye . try to get nice person . not like me . right kenn ? mcm mane akuu ckap at kauu . "ak bkunn perempuan seperti yangg kauu nak . ak bukan perempuan baek yg bole jady awek kauu .aku ta layak na jadi awek kauu ken ? " then dye bole reply . ( ei )
simple kenn answer dye . haishh ! geramm nyee . dye nh tde perasaan agak nyee , haha . kelaka pulaa .
bole naa akuu na ckapp sikedd . tolong jadi lelaki yangg ada perasaan bole ?ayen tipuu dye . ayen ckapp kdt abess sebub call abg angkat . sebenaa nyee . ayenn try bukak internet , pas uh kdt abess . hmm . ayen malas na honest . nty dye ckapp ituu cumaa alasan akuu . ape bolee buadd . bia dye angap akuu jahadd . btul ta ?series akuu da sayangg kauu , but kauu treat akuu mcm sampah yangg dah berkulatt . arghh ! saked aty akuu tauk . :D

Tuesday, April 12, 2011

Sunday, April 3, 2011

sayang kauu sorangg (:


bieyy . i miss you . haha . bdoe ak sayngg kauu . haha (: best best . jumpe kauu walau pun kau pakse ak . haha . ! bgg kauu . abes ak kene dgn kau . sebaek ak nh penyabar . (: kau toyoh pale ak lgy . ak lempang muke kauu , haha tgk lhaa . stupid . kauu kasar lhaa bdoe . cube ubah siked perangay kauu ue . jgn kasar ak nh perempuan bkn adik2 kau nh derr . ngek ngok kauu . janjie na bely kan kek ? mane mane . penipuu punye orangg , geram nyee ak . tnak jumpe kauu lgy . haha . kidinks lol ! ouhh . kau ta na tunjuk pic kau eyh at fb . kauu tngu ak upload peduli apee ak nan kauu . haha (> tnguu nasib kauu eyh (;

Friday, March 4, 2011

woot woot

bad news .

hmm . baruu ayen tauu bkn ayen suwg jee yg kene mcm nh . ramay lgy . ade lhaa ayen bace satuu blog nh . sumpah . ayen sediy tgk dye . ): nape owg yg palingg dye sayngg tgal kan dye mcm ue jeh . kenapa ? ayen ta dpat byang kan lau ayen at tempat dye . tentuu ayen sudah ta waras kann ? sian dye ):  tpy ayen pham perasan dye waktuu dye kene tinggal dgn owg yg palingg dye sayngg . ayen da rase ape dye rase . haish ! kenapa ayen menangis . tlg lhaa jgn nages lgy . ayen ta nak bende nh jdy at ayen lgy . cukup lhaa ayen da rase sekaly . ayen ta nak rase lgy . kenapa ? owg yg jahat . dye ta rase sume nh . nape sume nh jdy at owg baek kenapa ? ape slaa kitey uwg ? kenapa pmpuan jahat yg kene semua nh . kenapa harus kitey uwg ? ayen pelik tgk minah nh . dye jahat tpy dye dpat bf yg sangat baek .kenapa dye harus selalu bahgia kenapa dye ta merasa ape ituu sediy ? kenapa ? ): hidup dye selalu bahgia mcm dye ta ade masalah jehh . cube tuhan bgy something kan dye baruu fair kann ? hmm . sumpah sediyy . ayen tulis sume nh dlamm keadaan menangis ayen ta dpat kawal perasaan ayen time nh . ayen ta dpat lupee mcm mne kecewa nyaa ayen time kene tinggal . ayen tna sume nh jdy lgy
aminnn .............

Thursday, March 3, 2011

ayen suke sgt aa nan laguu nie . mcm hmm . haha . ta tauu na ckap mcm mnee . terutame baruu lepass clash . wowo ! terharu sgt sgt (: but tde keje nh lhaa jdy keje nyee . dga jeh , sampay batery laptop abiss . haha :D
haha . grr (: <3 <3 ape bole buat suda tidak laku lgy kann . haha (: lol lol lol !

Friday, February 25, 2011

HAISH ! ko da curii aty ak then skunng ko mauu blarr ! ak ta pena jumpe laky mcm ko ! sumpah ak ta caye perangay ko mcm nh . ak pkr ko baek tauu  . tapiee ? eta lhaa . .  series ak ta sangke mcm mne air mata ak bole kuwaa time uh ! ak punn bdoe ! orangg da ta naa , yg ak na nages uh napee kan ? ayen ko memang pmpuan bdoe tauu ! kawann ak punn ade ckap semalm , yg dye mmg ta sayangg ak ? saket aty ak . nape ko na nages lagy ayenn , please lhaa . .jgn nages sebub laky . bole ? jgn jady bdoe ayenn please jgn . bia lhaa kan dye , asal kan dye bahgie , tugas ko skungg doa kan dye bahgie . grr . yg ak ta bole time senang senag jeh dye buang ak mcm uh ! ta munasabah tauu . jgn harap ak na tgk muke ko lgyy daa . jgn harap tauu ! ak bkann na benci ko . tpy ak kecewa nan ko . sumpah kecewa !

Monday, January 31, 2011

akemm , akemm ouhh akemm !

ish ! asal lhaa kamoh mcm nie ! saye da pesaann kann , kamoh haruss onlinee pkoll9 , now ! u ta on9 punn , sampay haty kann2 , ! adess ):  kitey da lhaa tdeh msgg , jumpe punn tak ? then , ! sume tak , ap dehh mcm niee , !): eta lhaa , tpham lhaa saye nan kamoh nie , saye da cubee phamm kamoh ! tpie kamoh , npee ta bolee phamm sayeh ? sampay bylee mauu mcm nie ! sayeh nie penting keh tak ! bgy kamoh ? tlg lhaa , saye da mulee sayunks kamoh tpie kamoh jgn lhaa na game saye ?!!! pleessee ,, pleesee ,, pleesee ):

Sunday, January 30, 2011

nPe lHa sAyE Mcm NIE !

30/01/2011
 hmm , npee lhaa mcm nie pulak jdy dye , hmm , baruu na hapie but ! jdy mcm nie pulak , saye da tunggu dary pgy tdie , satoh hary , saye tngih ! tpie seminit punn ta dpat na text nan dye , hmm ?  dye series keh tak nie ? lao ta series , just be honest ! aien na hapy lhaa , na jugak jdie mcm owg laen ue , hapyy ? slaa keh aien na rase hdopp ! ,cm ue , aien tpna dpat punn sebelumm nie , msing2 hapie , but aien ? mc bgg ! series laa aien ckp , aien da sayunks dye da , tpie dye >? adess , eta lhaa , nasib kamoh aien ):

Friday, January 28, 2011

wElcme to My bLoG ((: aien with his story !

hyee sayunks ?
i aien , besh aa dpat blog sendry , bole story2 , aien suke merepek , itoe yg byk citer ue , aien barue at snie , u all , na jdy tawan bole ? if ta kesa ? aien ta smbonk , but lao kowunk ta sukee aien ta pea . kune2 ,. aien na story psal kowunk boley , lao na aien story , bgy tao sajeh di facebook , aien sedia mnerimanyaa , ? that all sayunks , ((:

akoh !

:::: secret by chismoree ((:

amy kecik

says hyee , lame kun ta text at cny , then aien da kembaly , opps , lupee pulak , inie tawan aien ., cumel kun ? kecik jee , haha :D  sukee2 cumell , haha . dye da kjee da , na tao tak ? sore dye cumell , mcm sore budak2 , hee , klaa sore aien , jelous ouhh , dye stay pd , u always be remind , haha , suke ouhh twan nan dye ta busann , ta mcm frend nan separuh owg na gdo je  , saket aty  , nty aien story balek , na out juo , bye2

bad story

hmm , aien ta pena na happy , busann la mcm nie , asal ea , tlg lha aien na rase happy sekejap jehh ,  i jelous aa tgk tawan2 aien happy , tpie aien , ish , hmm ? slaa kea aien terhegeh2 at laky ? but aien setia ? salaa kea ? but mesty nanty kowg kate aien bdoe kun ?  aien ta kesa sume ue , aien na bahgie jeh , plish lhaa , tuhan :  aien na bahgie , tlg tunjuk kune aien , owg yg btul2 ikhlas nan aien , plish .  )): aien na sgt jumpe owg mcm ue , aien na sayunks dye sepenoh haty aien , if aien dapat owg ue , ?
but sume yg aien sayunks . sume ta ikhlas , npe ea ? hmm , is not fair !! dloe aien happy sgt bub aien da ad owg yg sayunks aien , tpie skung , sume just na game aien , i know i not a perfect humans . but , dunt make me like that ! aien manusia , aien ad perasaan , aien na jdy happy , npe owg laen boley aien ta boley . :(( | new story , aien bencie aa tgk muke due owg betine nie , mne2 jeh aien pgy mesty selisih nan sundal nie , da lha bajet lawaa , ta rety bace pulak ue . heloow gurls , i ta kesa aa u na bajet nan i , but u cermin aa muke to dloe . sebelomm kutuk aien , ! na pndang2 pulak , aien tao aa aien lawaa kun , ! bdoe ! ee , gely doe ! da lha negro ee ! aien bency aa , mcm ue , nty aien sambong ea , bye2 . ((:
first : niena , haha , dye ny gyle siket kdang2 dye ny ta betool n suke merapue doe ! haha, dye suke tawan nan amien adk akoe toe . dye ny single spe na usha sila kun aien bgy change , dye barue pom1 hahaks . tpy matang rite , untg lhaa koe , haha , dye minat na jdy photograph aien hope impian koe tercapai sayunks . sayunks same koe !

second: qie , dye ny cousin akoe ap2 hal kitey owg share bersame , haha, selalue gosipp , besh kune sayunks , dye stay kl , jarang jumpe , haha , so kdang2 ta rapat sgt , then kitey owg ny gayat , mcm monyet , aien ta tao lhaa dye da berpunye kea blume , but dye cantek kune ? jelous ouhh ! gud luck yeahh !
third : yaya , hahaks , budak pemalu , jarang bercakap , tpy gdo num satoe klaa aien , gempak abise , cayaa lhaa u sis , next year abise skulaa untg lhaa . !haha . aien ta tao lhaa ap na citey psal yaya . perfect abise , haha . dye baek n can keep all my secret , yoyo jea akoe , ! sajeh2 . yaya . carik aa bf cepatt , hee ((:
aien sayunks kowg sgt2 . ! ((:

kaka atien (:

sayunks : inie kaq atien barue tamat skulaa , hahaks  , kaq2 saye ny , jgn ambek , hee ((: suke text2 an dye . bub byk gosip ,kaq atien daa ad bf , jgn na usha dye , report at bf dye nty , jeng2 ,haha, btw , dye masih berhutang nan aien , jgn lupe tao kaq ,  hee . hope2 kitey owg ta berpisah kune , chop2 , cm nea aien knal kaq atien ea , haha, aien un da lupe rh , nty taye same kaq2 balek ouhh , heyy ! jgn lupe corneto

curang (:

haha :D i ta=pna lhaa curang > mcm mne ? na sooh i try curang ta ? ta maoo lhaa , bub lao curang nie , cm gampang rite  ? g mampos lhaa same na curang aien tnak join , ade lhaa satoh pmpuan nie cm bgg jeh , ary2 tkaa laky , bub ta kesa kann , suke aty dye lhaa , malass na amek tao , tpy jgn lhaa tunjok at akoe yg koe toh bohsia ,maluu lhaa akoe , haha :D  haha . nie lgy satoh , pmpuan sekor nie , ggy da lhaa terabur , then na bajet laura pulak nan akoe , muko ko lao lawaa ta peh gak , na tao dye skulaa redza , pom4 haha :D panday2 lhaa ko pkr betine , ko pk ak kesa keh , ko na amek jantan ue , ko amek lhaa , peduli ap ak , nan ko , ko amek bekas ak jugak kann , da ue ? tpya na belgak sgt lhaa ko betine oii !muke ko lao lawa , adeh laa jugak ak na jeless kan , nie setakat muko kemek , bibir ko ? haha , geli lhaa akoe bdoe ,! jantan ue punn bdoe , bute agak nye , haha :D g mampos lhaa kowg , gtw ! ak lgy lawaa dary koe !